Sakura Business

Geachte winkelier, groothandel-houder of bedrijfseigenaar,

Welkom bij Sakura Business: de plek voor ondernemers die kiezen voor authenticiteit.
Naast een webwinkel voor de particuliere markt, biedt Sakura ook de mogelijkheid om producten in te kopen.

In Culemborg zijn wij te vinden op FairPlaza, hét inkoopcentrum in producten met een verhaal. Naast fair trade, beschikt FairPlaza ook over een groot duurzaam, biologisch en circulair assortiment. Daarnaast is het mogelijk om een bezoek te brengen aan one locatie in Hegelsom in het noorden van Limburg. Met een showtuin van 600 m2 en een showroom van 300 m2 absoluut een bezoekje waard.

 

Met onze voorliefde voor handgemaakte producten, waarbij binding met de makers van deze producten voorop staat, zijn wij in 2005 gestart met Sakura Import. Zo begon ons avontuur, samen op de scooter in Indonesië, op zoek naar mooie producten met een verhaal. Unieke creaties waar iemand zijn volle aandacht aan heeft gegeven. Ambachtelijke, natuurlijke producten die de ruimtes waarin we leven, binnen of buiten, verrijken en persoonlijker maken.

De ontmoetingen en samenwerkingen met de families die wij door de jaren heen hebben leren kennen zijn ons erg dierbaar. Gelijkwaardigheid, oprechte aandacht voor menswaardige omstandigheden en een goede, eerlijke prijs zijn voor ons niet meer dan normaal.

Meer weten? Neem dan even telefonisch contact op met Shirly & Martijn of stuur een mailtje.

wp-icon